Almida Kaziu, Studente ne Inxhinieri Ndertimi, ne "Technical University of Dresden"

December 18th, 2016

Almida Kaziu, Studente ne Inxhinieri Ndertimi, ne

Almida Kaziu, Studente ne Inxhinieri Ndertimi, ne "Technical University of Dresden"

Almida Kaziu, pas diplomimit nga Universiteti Epoka, në Departamentin e Inxhinierisë së Ndërtimit fitoi bursë të plotë në "Technical University of Dresden". Tani ajo vazhdon studimet Master në Inxhinierinë e Ndërtimit në Gjermani.

Ajo thotë se: "Jam shumë e lumtur që të kem qenë pjesë e klubeve studentore të ndryshme që ofron universiteti, që kam qenë pjesë e menaxhimit të klubeve të tilla si dhe për të kuptuar vlerën e tyre. Kjo është mënyra se si kam mësuar se informacioni është përtej kufijve dhe gjithashtu marrëdhënieve profesionale. Kam mësuar të punoj në grup, të përmirësoj aftësitë e mia të komunikimit dhe të ndaj njohuritë e mia. Sot, unë konfirmoj se një nga arsyet që unë fitova një bursë nga Ambasada e Gjermanisë dhe që studioj në Gjermani është për shkak të pjesëmarrjes sime në këto aktivitete ....

Për të lexuar tekstin e plotë, klikoni këtu.