Departmenti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit nė Universitin Epoka nėnshkroi marrėveshjen me A.L.T.E.A. & Geostudio 2000.

November 20th, 2017

Departmenti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit nė Universitin Epoka nėnshkroi marrėveshjen me A.L.T.E.A. & Geostudio 2000.

Departmenti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit nė Universitin Epoka nėnshkroi marrėveshjen me A.L.T.E.A. & Geostudio 2000.

Me 20 Nëntor 2017, Departmenti i Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitin Epoka nënshkroi marrëveshjen me A.L.T.E.A. & Geostudio 2000.

Synimi i kësaj marrëveshjeje është nxitja e bashkëpunimit akademik dhe profesional nëpërmjet mbështetjes së veprimtarive arsimore, kërkimore dhe profesionale ndërmjet stafit akademik dhe studentëve të të dy institucioneve. Në këtë kuadër dhe me miratimin e të dy palëve, bashkëpunimi do të përfshijë çdo fushë, e cila nga të dy palët gjykohet si e dëshirueshme, e mundshme dhe që i kontribuon zhvillimit të marrëdhënieve të bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve.

Ju lutem klikoni ketu për të lexuar marrëveshjen mes Departmentit të Inxhinierisë së Ndërtimit dhe A.L.T.E.A. & Geostudio 2000.