Dhėnia e titullit "Assoc. Prof., Profesor i Asocuar" pėr Dr. Yavuz yardım

March 27th, 2015

Më 26 mars 2015, Dr. Yavuz Yardım i është dhënë titulli akademik "Assoc. Prof." nga Bordi i Arsimit të Lartë (YÖK) në Turqi.

Dr. Yardım - pedagog me kohë të plotë në departamentin e Inxhinierisë së Ndërtimit, edhe aktualisht mban titullin akademik "Profesor Dr." I dhënë në vitin 2013 nga Universiteti Politeknik i Tiranës.

Ne i urojmë suksese Dr. Yardım në karrierën e tij akademike dhe profesionale si dhe në angazhimet e tij të ardhshme.