Forum i Hapur meAssoc. Prof. Dr. Latif Kalin:

May 28th, 2013

Forum i Hapur meAssoc. Prof. Dr. Latif Kalin:

Forum i Hapur meAssoc. Prof. Dr. Latif Kalin:

Assoc. Prof. Dr. Latif Kalin, Drejtor ortak për Qendrën e Qëndrueshmërisë së Pyjeve, dhe anëtar i Shkollës Foresty and Wildlife, në Universitetin Auburn, SHBA, ishte i pranishëm në Forumin e Hapur me titull "Studimi në SHBA", i mbajtur më 27 maj 2013.

Profesor Kalin ndau me studentët eksperiencën e tij kur kishte studiuar dhe punuar në SHBA. Ai gjithashtu iu përgjigj pyetjeve të tyre në lidhje me universitetet në SHBA, kërkesat për pranim, si dhe mundësive të punësimit gjatë dhe pas diplomimit.