Lajmėrim pėr dhėnien e ''Titullit Profesor i Asocuar''

October 31st, 2013

Lajmėrim pėr dhėnien e ''Titullit Profesor i Asocuar''

Lajmėrim pėr dhėnien e ''Titullit Profesor i Asocuar''

Në përputhje me dispozitat e legjislacionit shqiptar të Arsimit të Lartë, Dr. Yavuz Yardım dhe Dr. Hüseyin Bilgin u eshtë dhënë "Titulli akademik Profesor Dr. i Asocuar", respektivisht në bazë të Vendimit nr.31, datë 22.05.2013 dhe Vendimin Nr .32, datë 22.05.2013 të Këshillit të profesorëve të Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin Politeknik të Tiranës.