MSc Julinda Keci ishte e ftuar si drejtuese ne nje Leksion te Hapur ne Universitetin Politeknik te Tiranes

December 5th, 2016

MSc Julinda Keci ishte e ftuar si drejtuese ne nje Leksion te Hapur ne Universitetin Politeknik te Tiranes

MSc Julinda Keci ishte e ftuar si drejtuese ne nje Leksion te Hapur ne Universitetin Politeknik te Tiranes

 
Të Martën, me 05 Dhjetor 2016MSc. Julinda Keci, pedagoge në Departamentin e Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin Epoka, mbajti fjalimin e saj si drejtuese e ftuar në një Leksion të Hapur, organizuar nga Fakulteti i Ndërtimit në Universitetin Politeknik të Tiranës.
 
Leksioni paraqiti një temë në lidhje me "Fazat e zhvillimit të projektit", që adresojnë në çështje të rëndësishme për Menaxhimin e Projektit të Ndërtimit, ku morën pjesë më shumë se 140 studentë në ambientet e universitetit.
 
Leksioni u mbyll me konkluzionet përfundimtare. Në fund, studentët e Universitetit Politeknik u mirëpritën të bëjnë pyetje dhe të shprehin idetë e tyre në lidhje me temën e diskutuar.