Prezantimet e Praktikes Verore

December 1st, 2013

Prezantimet e CE 300 dhe CE 400 (PRAKTIKA VERORE) do te mbahen me 19-20 Dhjetor 2013.

 

Per me shume informacione, studentet duhet te kontaktojne profesoret e tyre.