Prezantimet e Praktikes Verore

December 7th, 2016

Prezantimet e Praktikes Verore

Prezantimet e Praktikes Verore

Mërkurën, 07 Dhjetor 2016, studentët e inxhinierisë së ndërtimit do të bëjnë mbrojtjen e praktikës verore.  

Prezantimet e lendës CE 300  do të mbahet në orën 14:30 në dy seanca paralele në klasat A126 dhe A127.

Prezantimet do të vlerësohen nga një juri e pedagogëve të departamentit të inxhinierisë së ndërtimit.

Për informacione të mëtejshme, nxënësit duhet të kontaktojnë profesorët e tyre.