Prezantimi i Praktikes Verore

December 21st, 2013

Prezantimi i Praktikes Verore

Prezantimi i Praktikes Verore

Te premten, me 20 Dhjetor 2013, studentet e Inxhinierise se Ndertimit te viteve te 3-ta dhe te 4-ta kishin prezantimin e praktikes verore perpara jurise se departamentit te Inxhinierise se Ndertimit. Studentet shpjeguan punen e tyre 30-ditore te kryer ne kompani te njohura ndertimi si ne: Shqiperi, Kosove dhe Turqi.