Prezantimi i Raportit tė Progresit nė ciklin e Doktoraturės

February 24th, 2015

Prezantimi i Raportit tė Progresit nė ciklin e Doktoraturės

Prezantimi i Raportit tė Progresit nė ciklin e Doktoraturės

 

Në vijim të dorëzimeve të raporteve të progresit të studentëve të doktoraturës të regjistruar në studimet e doktoraturës, prezantimet kanë filluar para jurive të departamenteve. Bazuar në rregulloren e këtij cikli, nxënësit janë të detyruar të paraqesin raportin e progresit të tezave dhe duke u vlerësuar nga mbikëqyrësit përkatëse në bazë të performancës të secilit kandidat.

Që nga vitin akademik 2012-2013, Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë ofron programet e doktoraturës në Departamentin e Arkitekturës, Inxhinieri Ndërtimi dhe Inxhinieri Kompjuterike.