Sesioni i Dyte i Prezantimit te Praktikes Verore

May 16th, 2014

Sesioni i Dyte i Prezantimit te Praktikes Verore

Sesioni i Dyte i Prezantimit te Praktikes Verore

Te premten, me 16 Maj 2014, studentet e Inxhinierise se Ndertimit te viteve te 3-ta dhe te 4-ta kishin sesionin e dyte per prezantimin e praktikes verore. Studentet shpjeguan punen e tyre 30-ditore te kryer ne kompani te njohura ndertimi si ne: Shqiperi, Kosove dhe Turqi.  Prezantimet u vleresuan nga juria e departamentit te Inxhinierise se Ndertimit.