Studentėt e vitit tė tretė kishin prezantimet e tyre verore

February 2nd, 2015

Studentėt e vitit tė tretė kishin prezantimet e tyre verore

Studentėt e vitit tė tretė kishin prezantimet e tyre verore

Të hënën, 02 Shkurt 2015 studentët inxhinierisë së ndërtimit të vitit të 3-të kishin prezantimet e tyre të praktikës verore. Ata shpjeguan eksperiencat e tyre të praktikës për 30 ditë në disa kompani të njohura te ndërtimit në Shqipëri, Kosovë dhe Turqi. Prezantimet u vlerësuan nga juria e pedagogëve të Departamentit të Inxhinierisë së Ndërtimit.