Studentėt e vitit tė tretė kishin prezantimet e tyre verore

December 8th, 2016

Studentėt e vitit tė tretė kishin prezantimet e tyre verore

Studentėt e vitit tė tretė kishin prezantimet e tyre verore

Mërkurën, me 07 dhjetor 2016, u organizuan  dy sesione paralele për mbrojtjen e praktikës verore. Nxënësit e vitit të tretë në Inxhinierinë e Ndërtimit shpjeguan përvojën e tyre të praktikës për 30 ditë në disa prej kompanive më të njohura të ndërtimit në Shqipëri dhe Kosovë. Prezantimet e tyre ishin të përqendruara në fusha të ndryshme të ndërtimit si: ndërtimi i rrugëve, ndërtimi i ndërtesave rezidenciale, ndërtimi i xhamive, përmirësimi i strukturave ekzistuese, themelet dhe dizenjime projektesh. Pas prezantimeve, studentët ishin në gjendje për tju përgjigjur pyetjeve nga një juri e Departamentit të Inxhinierisë së Ndërtimit.

 

   CE 300 - Praktika Verore