Takimi i Assoc. Prof. Dr. Huseyin Bilgin me Drejtorin e Pergjithshem te Emergjencave Civile, Z.Shemsi Prenēi, ne Universitetin Epoka

December 19th, 2014

Takimi i Assoc. Prof. Dr. Huseyin Bilgin me Drejtorin e Pergjithshem te Emergjencave Civile, Z.Shemsi Prenēi, ne Universitetin Epoka

Takimi i Assoc. Prof. Dr. Huseyin Bilgin me Drejtorin e Pergjithshem te Emergjencave Civile, Z.Shemsi Prenēi, ne Universitetin Epoka

Me 18 dhjetor, Dekani i Fakultetit te Arkitektures dhe Inxhinierise, Assoc. Prof. Dr. Huseyin Bilgin, zhvilloi nje takim me Drejtorin e Pergjithshem te Zyres se Emergjencave Civile ne Shqiperi, Z. Shemsi Prençi. Se bashku me Drejtorin e Planifikimit dhe Koordinimit te Inxhinierise se Ndertimit, Z. Maksimilian Dhima jane bere diskutime ne lidhje me bashkepunimiet e ardhshme midis dy institucioneve dhe pergatitjen e Memorandumit te Mirekuptimit nga te dyja palet per ditet ne vazhdim.

Z. Bilgin theksoi rendesine e bashkepunimit te tille ne mes te dy institucioneve, si aktivitete te tilla te organizuara ne fokus te emergjencave civile jane thelbesore per ndikimin social, ndersa projektet e metejshme do te rrisin vemendjen e nxenesve dhe angazhimin e tyre ne rastet e emergjencave civile ne Shqiperi.

Z. Prençi mirepriti bashkepunimin e ardhshem dhe projektet e perbashketa dhe ne te njejten kohe ai vleresoi rolin dhe kontributin e studenteve ne kete proces.

Ne fund, z Prençi shprehu vleresimin e tij te veçante per Universitetin Epoka, si nje institucion shume i rendesishem dhe i angazhuar per standarde me te larta te arsimit qe vepron ne Shqiperi.