Takimi i dytė i projektit K-FORCE nė Tiranė, Shqipėri

February 28th, 2017

Takimi i dytė i projektit K-FORCE nė Tiranė, Shqipėri

Takimi i dytė i projektit K-FORCE nė Tiranė, Shqipėri

Takimi i dytë i projektit Erasmus+ "Knowledge for Resilient Society" - K-FORCE, u mbajt më 23 shkurt 2017 në abmientet e Fakultetit të Ekonomisë në Universitetin e Tiranës dhe më 24 shkurt 2017 në Universitetin Epoka.

Për informacione të mëtejshme në lidhje me këtë ngjarje, ju lutem klikoni këtu.