Znj. Julinda Keēi iu dha titulli "Dr" nė Inxhinierinė e Ndėrtimit

July 29th, 2017

Znj. Julinda Keēi iu dha titulli

Znj. Julinda Keēi iu dha titulli "Dr" nė Inxhinierinė e Ndėrtimit

Znj. Julinda Keçi, pedagoge me kohë të plotë në Departamentin e Inxhinierisë së Ndërtimit, i jepet grada “Doktor” në Shkencat Inxhinierike nga Universiteti Politeknik i Tiranës për kërkimin e saj shkencor në fushën e menaxhimit të ndërtimit. Puna e saj kërkimore me titull "Model për menaxhimin e riskut në projektet e mëdha infrastrukturore të partneritetit publik privat”, nën supervizimin e Prof. Dr. Sulejman Xhelepi, u prezantua më 12 korrik 2017 duke i akorduar gradën shkencore “Doktor” në shkencat inxhinierike.

Ne i urojme suksese Dr. Julinda Keçi në karrierën e saj akademike dhe në angazhimet profesionale.