FRP (Materiale me bazė fibrash) Seminar

March 5th, 2013

Universiteti Epoka organizon një Seminar mbi “FRP (materiale me bazë fibrash) Aplikim për Përforcim Elementesh Strukturore”. Seminari do të zhvillohet në kampusin e universitetit, më 9 Mars, 10:00 – 14:00. Një përfaqsues i Kompanisë Sika, distributor i FRP për Greqinë do të zhvillojë një seminar trajnues për aplikimin e FRP në zbatim.

Seksionet kryesore të programit janë si më poshtë:

1.       Patologjia e Strukturave Betonarme

2.       Vlerësimi i Strukturave

3.       Riparimi dhe mbrojtja

4.       Përforcimi i strukturave

Folës: Georgios Karydis, Inxhinier Ndërtimi, MSc, MNACE