Konferenca e Tretė Ndėrkombėtare Ballkanike mbi Sfidat e Inxhinierisė sė Ndėrtimit

May 19th, 2016

Konferenca e Tretė Ndėrkombėtare Ballkanike mbi Sfidat e Inxhinierisė sė Ndėrtimit

Konferenca e Tretė Ndėrkombėtare Ballkanike mbi Sfidat e Inxhinierisė sė Ndėrtimit

Të dashur kolegë,

Departamentet e Inxhinierisë së Ndërtimit të Universiteti Epoka, Universiteti Politeknik i Tiranës dhe Universiteti Politeknik i Barit, organizojnë së bashku "KONFERENCA E TRETË NDËRKOMBËTARE BALLKANIKE MBI SFIDAT E INXHINIERISË SË NDËRTIMIT" që do të mbahet në Tiranë, më 19-21 Maj 2016.

Temat:

- Inxhinieri Strukture dhe Tërmetesh

- Metodat kompjuterike në Ndërtim

- Teknologji Ndërtimi dhe Menaxhimi

- Materiale Ndërtimi

- Inxhinieri Gjeoteknike

- Inxhinieri Hidraulike, Bregdetare dhe Porti

- Inxhinieri Transporti

- Inxhinieri e Mjedisit

- Inxhineri Survejimi

- Ndërtesat historike dhe monumentale

- Projektimi i Qëndrueshëm

Ju mirëpresim për pjesëmarrjen tuaj në këtë forum për shkëmbimin e ideve dhe avancimin në fushën e Ndërtimt, gjithashtu ngrohtësisht ju ftojmë të bashkoheni me ne në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, një qytet shumë interesant për tu vizituar.