Nisin aplikimet pėr ciklin e parė dhe ato masster pėr vitin akademik 2012 – 2013

June 1st, 2012

 

Tashmë është hapur periudha e aplikimit për programet e ciklit të parë dhe të Masterit në departamentin e Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin Epoka.

Për më shumë informacion mbi këto programe ju lutem mund të na kontaktoni pranë zyrave tona në kampusin e Universitetit ose mund të  kontaktoni z. Armando Demaj, Shef i Zyrës së Përzgjedhjes së Studentëve dhe Pranimit  përmes e-mail admissions@epoka.edu.al.